Szukam osób grających w WoW z Krakowa

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
cwir3k`

2009-10-27 20:01:25

Po pierwsze, nie wiedziałem, że mamy kategorię WoW na forum, lol :D

Wracam do meritum, poszukuję osób grających w World of Warcraft. Testuje właśnie myszkę Razer Naga... i nie miałem nigdy styczności z żadnym MMORPG... Jeśli byłby ktoś chętny na udział w testach tej myszki, byłbym wdzięczny za kontakt.

__

VIP
conish

2009-10-27 20:05:56

Pan rednacz brzydzi sie wow, badzmy szczerzy :)

__
Cel - dostac sie na liste tentop noobs@esp

VIP
cwir3k`

2009-10-27 20:09:21

No ja sie nie wstydze... Nie lubie takich klimatów baśniowych. WC3 i SC też nie lubie, ale przez to, że nie rozumiem o co tam biega za bardzo. Wiem, że coś się buduje, są armie i walczą (nawet oglądałem rozgrywki GOMTV AllStars czy coś takiego) do wyczerpania zasobów albo wykończenia armii... ale kto wygrywa w danej chwili, które rozgrywki są Gosu itd. pojęcia nie mam.

Gram tylko w FPS-y i wyścigówki ;-)

Kumpel który pykał w WoW-a niestety wyeimigrował mi z Krakowa do Niemiec :/

__

VIP
cwir3k`

2009-10-27 20:20:32

zawsze moge skorzystac z http://www.trywarcraft.com/ :D

__

Użytkownik
Forem

2009-10-27 21:25:09

W grę wchodzą tylko ludzie z Krakowa?

__

VIP
cwir3k`

2009-10-27 21:30:27

Nie wysle myszki za 80 euro nieznajomemu, ryzykujac ponadto ze zostanie zniszczona podczas wysylki. Musi to byc ktos z krk, kogo kojarze i pojade do niego, popatrze jak mu sie gra i zacytuje w recenzji :)

Jesli nikogo takiego nie znajde to trudno... zbadam ja tylko na FPS-ach. Wg mnie do WoW-a nadaje sie znakomicie, widzialem na filmiku na youtube co potrafi, ale nie wiem czy to jest przydatne, bo pojecia nie mam o tej grze ;-)

Chyba jednak podaruje sobie to, bo Logitecha G19 tez na MMORPG-ach nie testowałem, w końcu to portal o e-sporcie ;D

__

Użytkownik
niceaalbosmierc

2009-10-28 09:18:13

Nie obraz sie cwirek ale pierdolisz od rzeczy... nie mow mi ze jestes tak ograniczony zeby nie wiedziec o co chodzi w RTSach. Piszesz tak jak bys miesiac temu sie o nich dowiedzial...

__

VIP
cwir3k`

2009-10-28 10:11:20

Chodzi o to, ze nie uwazam sie za eksperta ds. gier RTS. Jakieś tam pojęcie o nich mam, ale ograniczone. Ograniczony wiec nie jestem, ograniczona jest tylko moja wiedza ds. gier RTS.

Na szczescie znalazla sie chyba dobra dusza, ktora przygarnie na kilka dni myszke i podkladke, a pozniej podzieli sie swoimi opiniami.

__

VIP
cwir3k`

2009-10-28 13:55:47

Niestety, poszukiwania nadal trwają.

__

VIP
conneh

2009-10-28 15:22:19

W WOW nie ma czego testowac. Gra nie wymaga specjalnych myszek, a na pewno nie takich z telefonem w miejscu, gdzie powinien spoczywac kciuk. Gralem w b. wiele roznych MMORPG-ow, zawsze uzywalem myszek symetrycznych, bez dodatkowych przyciskow po bokach - dokladnie tych samych, w ktore b. wygodnie gralo mi sie w FPS-y. W zadnym nie ma precyzjnego celowania i potrzeby wymachiwania mysza na wszystkie strony, co mogloby powodowac jakies problemy, w zadnym nie ma superszybkiego klikania (jakie jest chyba w RTS-ach - tez ich nie znam). Mozesz sie najwyzej spodziewac tego, ze makra nie beda dzialac, albo sa w jakis sposob blokowane przez anti-cheat system. Wiele MMORPG-ow daje graczowi dostep do bardzo wielu roznego rodzaju umiejetnosci/uzywalnych przedmiotow uruchamiancyh za pomoca dziesiatek przyciskow - zakladam, ze stad pomysl jakiegos nie do konca madrego czlowieka, zeby stworzyc mysz ze spora iloscia przyciskow umieszczonych z boku, co teoretycznie ma ulatwic dostep do wszystkich umiejetnosci.

Jesli rozpiszesz sie nt. estetyki opakowania i kolorystyki podswietlenia, zeby specjalnie nie odstawac od poziomu recenzji sprzetu na esports.pl, to wszystko powinno byc wponsio. Akurat w tym konkretnym przypadku zainteresowane osoby nie wymagaja od recenzji myszki nic ponad to. Dodatkowo proponuje rozrysowac troche szlaczkow w paincie (nie ma potrzeby wyjasniania ich obecnosci w recenzji - wystarczy, ze sa), ktore pozwalaja recenzentowi wywrzec na lwiej czesci czytajacych wrazenie, ze wie o czym pisze.

__

VIP
cwir3k`

2009-10-28 15:51:54

Opakowanie juz opisalem ;D Podswietlenie jest wdeche ale nie na tym sie skupiam...

Test akceleracji wstecznej wykonam rzecz jasna, ale nie bede wrzucac slaczkow.. No chyba ze bedzie wystepowac, to musi byc dowod :P

__

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2025

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie