Recenzja Logitech G1 PL

Dostosuj

Recenzja Logitech G1 PL

Na polskim serwisie TwojePC.pl pojawiła się recenzja nowej myszki Logitecha w "starym opakowaniu" czyli G1. Co więcej, oprócz tego że jest to recenzja po polsku, jest to bardzo dobry tekst. Prawdziwa recenzja, żaden tam opis + dwa zdania komentarza. Autor nie dość, że opisał dokładnie, to przekazał wszelkie swoje wrażenia z korzystania z gryzonia. W tym problemy jakie napotkał.

Jest to tekst obowiązkowy, dla osób co mają MX 300 i myślą nad zmianą gryzonia. Tekst ten też polecam, osobom, które nie trawią kształtów MX 500, czy pochodnych, ale lubią "klasykę". Polecam także osobom, które już mają swojego ulubionego gryzonia, gdyż warto wiedzieć, co na świecie produkują :)

Logitech G1 - powrót myszozaura

TwojePC.pl

KomentarzeKomentarze

  • e2

    #0 | edwa

    2005-11-25 16:09:10

    przeczytam wieczorem, a jak mi się spodoba to może ją kupię :) w sumie to tylko 99 :)
  • samolot

    #0 | Krolewicz

    2005-11-25 16:41:22

    ja wlasnie sie tez zastanawiam
    gdzie to mozna kupic ? w MM mozna pomacać ?
  • Lucas

    #0 | Lucas

    2005-11-25 16:42:43

    W MM jest, ja widzialem.
  • sevenflow

    #0 | sevenflow

    2005-11-25 16:58:50

    mx300 jest nieprofilowana pod praworecznych wiec jest srednio wygodna, a sensor mx510 jest do dupy - nie jestem w grupie docelowej logitecha g1 ;)
  • mik

    #0 | mik

    2005-11-25 17:06:51

    mam ja i jest very nice - polecam.
  • postal1

    #0 | postal1

    2005-11-25 18:27:28

    ja chce cały czas sprzedać swoją IE 3.0 i kupić G1...
  • rutt

    #0 | fx/rutt

    2005-11-25 18:37:15

    Mam mx300 i jak dla mnie ten ksztalt jest idealny (dobry zarowno dla lewo jak i praworecznych)
  • samolot

    #0 | Krolewicz

    2005-11-25 18:41:55

    ja tez mam ms\'a i czasami mnie zawodzi :(
  • postal1

    #0 | postal1

    2005-11-25 18:55:56

    mnie nie zawiodła ani razu - chce wymienić bo mi sie znudziła a nie połoze jej na szafke i nie kupie nowej myszki. nie stac mnie
  • samolot

    #0 | Krolewicz

    2005-11-25 19:31:00

    ja tam niby mam stówe ;D i sie zastanawiam
  • belekto(PL)

    #0 | bElEkto

    2005-11-25 21:52:08

    mnie tam ten old style w wyglądzie odpycha
    a poza tym brak sterowników jest zbyt dużym niedopatrzeniem
  • vader

    #0 | vdr

    2005-11-26 01:08:14

    brzydka recenzja
  • zilhaax

    #0 | zilhaax

    2005-11-26 01:33:16

    Osobiście jestem leworęczny i posiadałem MX500, potem MX510 a teraz przesiadłem sie na G5 i jestem strasznie zadowolony jak i na komfort nie nażekam.

    Recka średnia :|
  • Perez

    #0 | Perez

    2005-11-26 05:35:21

    g1 ftw! :D
  • _PM_

    #0 | PM

    2005-11-26 09:23:06

    IMO najlepsza mysz za tę cenę. Sterowników oddzielnych w/g mnie nie potrzeba bo mysz nie ma 9348234892734 boczno-tylnio-spodnich przycisków. ;)
  • Insect

    #0 | iNsEcT

    2005-11-26 09:48:46

    ile ta myszka kosztuje ?
  • Lucas

    #0 | Lucas

    2005-11-26 10:35:06

    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73702506.

    W media sa tanie - bo chyba po 100 (gda).
  • postal1

    #0 | postal1

    2005-11-26 11:14:59

    99 MM wwa
  • Insect

    #0 | iNsEcT

    2005-11-26 11:19:19

    to znacznie taniej niz mx310 :DD chyba sie skusze w przyszlosci mimo ze mam myszke odmiennego typu (IE 3.0)
  • postal1

    #0 | postal1

    2005-11-26 12:21:44

    tez mam ie 3.0 ale mi sie znudzila
  • venci

    #0 | venci

    2005-11-26 12:57:50

    i tak razer najlepszy =D
  • yareq

    #0 | yar

    2005-11-26 19:49:34

    MX5xx ftw jak na razie.
  • yareq

    #0 | yar

    2005-11-26 19:51:23

    Sensory Logitecha > Sensory *
  • dotagr

    #0 | gr .

    2005-11-27 17:51:53

    ta mysz jest brzydka jak noc
  • HeemaN

    #0 | HeemaN

    2005-11-29 12:03:54

    jasne, wazne ze lekka i swietnie sie gra
    mam logitecha bt58 - ksztalt taki sam jak mx300 i g1 ;] ale sensor \'gorsiejszy\'
  • reurion

    #0 | .reru

    2005-11-29 14:52:43

    hmm imo ja tam wole razera za logitechami nieprzepadam
  • Dodawanie komentarzy dostępne jest jedynie dla zalogowanych użytkowników.
    Jeżeli nie jesteś jeszcze użytkownikiem eSports.pl, możesz się zarejestrować tutaj.
Komentarze pod artykułami są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu eSports.pl oraz serwisów pokrewnych, który nie ponosi odpowiedzialności za treść opublikowanych opinii. Jeżeli którykolwiek z postów łamie zasady, zawiadom o tym redakcję eSports.pl.
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

266 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

  1. 0%

    Słaba postawa Fear Factory

  2. 0%

    Dobra gra UF Gaming

  3. 14%

    Tłumy widzów na sali kinowej

  4. 14%

    Mało miejsca

  5. 71%

    Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

  • Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2019

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.